Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda normalleşme sürecinin doğasının vatandaşın sorunlarını görmek olduğunu söyleyerek "Böyle giderse erken seçimi millet ister, önünde kimse duramaz. Önümüzdeki demokratikleşme, normalleşme ve mağdura sahip çıkma emeklinin yüzünü güldürme, asgari ücretliye sahip çıkma dönemini okuyan okur, okumayana bu millet okumadığı mektubu genel seçimlerde okutur." dedi.

Özel'in açıklamaları ardından Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından desteğini açıkladı.

Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

TÜİK verileri sonrası kira artış oranları belli oldu!
TÜİK verileri sonrası kira artış oranları belli oldu!
İçeriği Görüntüle

CHP Genel Başkanı Özel, ''Böyle giderse erken seçimi millet ister önünde kimse duramaz, bu kadar net'' uyarısında bulunmuş. Biz ne istiyorduk? Erken seçim şart. Hatta hemen seçim diyoruz. Bu tehdit dilli, ekonomiyi batıran, milleti yok sayan, iktidar gitmeli. Emekliler bitti dedi.

Muhabir: Haber Merkezi