Kızılay'ın AHBAP'a çadır sattığı olayıyla ilgili eleştiriler devam ediyor. Kızılay olayı doğrularken AHBAP sosyal medya hesabından açıklama yaparak 'Arkadaşlarımız, Kızılay'ın iştirakinde olan Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş ile görüşme gerçekleştirdiler. Ellerinde 2050 adet olduğunu öğrendiğimiz çadırların sözleşmesini hemen yaptık ve ertesi sabah 2050 tane çadırı deprem bölgesine gönderdik' demişti..

Son olarak yeni bir açıklama yapan Kızılay Başkanı Kerem Kınık 'AHBAP ile olan ticari ilişki Kızılay Cemiyeti ile değil Kızılay iştiraki olan Kızılay Lojistik Şirketi ile geliştirilmiştir' dedi, Kızılay'ın kendisine gelen bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını savundu.

VEDAT MİLOR'DAN KIZILAY'A GÖNDERME

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor'dan Kızılay'ın AHBAP'a çadır satışı hakkında bir paylaşım geldi. Milor, 'Bir restoran eleştirmeni olarak asla restoranlardan para almadım. Hesabımı ödedim. Halbuki Vedat Milor A.Ş. diye bir şirket kurabilirmişim. Böylece hem reklam parası kazanabilir hem de 'O reklamı ben yapmadım, şirket yaptı' deyip bağımsız bir eleştirmen rolü oynayabilirmişim!!' dedi.