DOLAR

39,7706$% 0.02

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

46,6648% 0.44

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.259,32%-0,01

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.951,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.722,00%0,03

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4287562฿%1.55949

Created with Highcharts 8.2.2
a

Konya’da 5,2 büyüklüğünde deprem oldu! Çevre illerden de hissedildi

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem, Ankara dâhil çevre illerde de hissedilerek paniğe yol açtı.

Konya’nın Kulu ilçesi, 5.2 büyüklüğündeki bir depremle sarsıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Kulu olan sarsıntının saat 18.30 sularında meydana geldiğini duyurdu.

Kandilli Rasathanesi de benzer şekilde depremin merkez üssünü Kulu olarak açıklarken; büyüklüğünü yine 5.2 olarak kaydetti.


Ali Yerlikaya’dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Konya’da meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı.

“An itibarıyla herhangi olumsuz bir bulunmamaktadır.” diyen Yerlikaya, şunları paylaştı:

Konya Kulu’da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydan gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PKK’nın fesih kararının ardından MSB’den açıklama

HIZLI YORUM YAP