İzmir’in Konak ilçesindeki bir eğlence mekanında hesaba itiraz edilmesi üzerine çıktığı öne sürülen bıçaklı kavgada, İzmir Büyükşehir Belediyesi işçisi Şenol Tayran hayatını kaybetti. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Olay, 29 Haziran’da Basmane semtindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan 45 yaşındaki Şenol Tayran, arkadaşı D.T. ve beraberindeki grupla mekana gitti.

HESABA İTİRAZ TARTIŞMAYA DÖNÜŞTÜ

İddiaya göre ilerleyen saatlerde masaya getirilen hesaba itiraz edilmesi üzerine müşteriler ile mekan çalışanları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, diğer çalışanların da dahil olduğu kavgaya dönüştü.

Videoframe 19796

Çıkan arbede sırasında Şenol Tayran ile D.T. bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tayran, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. D.T.’nin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

BIÇAKLI KAVGA KAMERAYA YANSIDI

Olayın ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, masada oturan bir kişi ile mekan çalışanı arasında başlayan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü görüldü.

Görüntülerde Şenol Tayran’ın mekan çalışanlarından birine şişeyle vurduğu, ardından aynı kişinin Tayran’ı bıçakladığı anlar yer aldı.

İzmir’de 2 ilçede büyük narkotik baskını: Sokak satıcılarına dağıtılacaktı
İzmir’de 2 ilçede büyük narkotik baskını: Sokak satıcılarına dağıtılacaktı
İçeriği Görüntüle

Videoframe 52724

5 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında olaya karıştığı belirlenen R.E. (27), R.E. (47), M.K. (50), E.A. (39) ve K.Ö. (35) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA