DOLAR

39,5851$% -0.32

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

45,6681% -0.99

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.322,05%1,03

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

7.024,00%2,53

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

28.013,00%2,53

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4150145฿%-0.37865

Created with Highcharts 8.2.2
a

Tartışma yaratan olay: Özlem Zengin, yeğenini hâkim ve savcı kura çekiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tanıttı!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Beştepe’de düzenlenen hâkim ve savcı kura töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek yeğeni Arif Dağhan’ı özellikle anons etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni’ne katıldı.

Törende konuşmasını tamamlayan Erdoğan, ardından kura çekimine geçti.

Salonda isimleri okunan hâkim ve savcılar, adları anons edildiğinde ayağa kalkarak kendilerini tanıttı.

AK Parti’li Özlem Zengin, yeğenini Erdoğan’a tanıttı

Kura çekimi sürerken AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitap ederek dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Zengin, “Kurada hemen göremeyeceğiz ama benim yeğenim Arif Dağhan’ı da telaffuz etmek istiyorum. Hiç olmazsa bir selam versin size. Kurada da adını görürüz.” ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından Zengin’in yeğeni ayağa kalkarak kendini tanıttı.

 

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trabzonspor stadında sigara içene para cezası: Trabzon Valisi Aziz Yıldırım talimat verdi!

HIZLI YORUM YAP