AK Parti'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Genel Merkez Kadın Kolları tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi'ne katılarak Aydın’ın yerel değerlerini ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturdu.

Zirveye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Aydın standını ziyaret etti.

Özlem Çerçioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Aydın' Hediyesi Şehrimizi En Iyi Şekilde Temsil Etmeye Devam Edeceğiz-1

Cumhurbaşkanı'nı Aydın standında karşılayan Başkan Çerçioğlu, Erdoğan'a Aydın’ın kültürel mirasını ve yerel üretim kapasitesini yansıtan özel hediyeler takdim etti.

Özlem Çerçioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Aydın' Hediyesi Şehrimizi En Iyi Şekilde Temsil Etmeye Devam Edeceğiz (3)

Denizde nefes kesen operasyon: Yelkenli teknede 158 kilo skank ele geçirildi, 8 kişi tutuklandı
Denizde nefes kesen operasyon: Yelkenli teknede 158 kilo skank ele geçirildi, 8 kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Hediyeler arasında kadın kooperatiflerinin el emeği ürünleri ve kentin coğrafi işaretli tatları da yer alırken Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kadın üreticilere verdiği destekleri ve yerel kalkınma çalışmalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı.

Özlem Çerçioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Aydın' Hediyesi Şehrimizi En Iyi Şekilde Temsil Etmeye Devam Edeceğiz (2)

Standın yoğun ilgi gördüğünü belirten Çerçioğlu, yaptığı açıklamada "Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi’nde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan standımızı ziyaret ettiler. Aydın için çalışmaya, şehrimizi her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA