Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması 1. bölüm ve sonrasında izlenme rekorları kırıyor. Kısmetse Olur yarışmacıları kimler diye merak edenler Youtube da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü bölümlerini izleyerek tek tek favori adaylarını ve çiftlerini belirliyor. Kısmetse Olur 15. Bölüm Tanıtım yayınlandı ve büyük bir gaf bomba gibi düştü.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yeni bölüm yayınlan mı, ne zaman? sorusu sürekli araştırılıyor ve Youtube kanalından izleniyor. Öykü Serter'in sunumuyla ekranlara gelen Kısmetse Olur Aşkın Gücü Youtube üzerinden yayınlanıyor. Peki, Kısmetse Olur 15.bölüm ne zaman yayınlanacak, fragman çıktı mı? Kısmetse Olur saat kaçta yayınlanıyor? İşte, detaylar.....

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da erkekler evinden dokunulmazlığı kazanan isim Erol, kadınlar evinden ise Yaren olarak belirlendi. Fakat elenen isimler henüz netleşmedi. Sosyal medyada Zeyd ya da Furkan'ın elenmeye yakın olduğu iddia edildi..

KISMETSE OLUR 15. BÖLÜM NELER OLUYOR?

Kısmetse Olur Şeydanur ve Sedat ikilisi dikkatleri üzerine çekmişti. Fakat bu bölümde Şeydanur Sedat'a Serdar dedi. Üstelik Şeydanur, Kısmetse Olur Yaren ve diğer kızlarla konuşmasında da Serdar diye isimleri karıştırınca olan oldu.


İkilinin arasında soğuk rüzgarlar esti. Kısmetse Olur Sedat, Şeydanur ile konuşmasını yarıda bırakıp odayı terketti.


KISMETSE OLUR EVİNDE KAOS EKSİK OLMUYOR

Kısmetse Olur 15. bölümde Eslem erkekler evine giriyor Eslem gözleri üzerine çekiyor.

Aybüke ve Tolga ilişkisi ne olacak?

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARI

Erkek yarışmacıları: Serdar, Erhan, Bilek, Sedat, Erol, Zeyd, Kaan, Oğulcan, Tolga

Kadın yarışmacıları: Yeliz, Yaren, Şeydanur, Simge, Aybüke, Merve, Cansel, Tuğçe, Ayşenur.