İzmir’de yaşayan Denizliler, yeni yıl öncesinde düzenlenecek özel bir organizasyonda bir araya geliyor.
İzmir Denizlililer Derneği tarafından düzenlenen buluşma, yarın akşam (26 Aralık) Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Derneğin yeni yönetimi öncülüğünde düzenlenen gecede, İzmir’de yaşayan Denizliler aynı sofrada buluşacak.
Organizasyona İzmir’de faaliyet gösteren ve kentte tanınan iş insanlarının da katılması bekleniyor.
Saat 19.00’da başlayacak etkinlikte katılımcılara kişi başı yemek ikramı yapılacak.
Program kapsamında Denizli yöresine ait türküler seslendirilecek, geleneksel lezzetler konuklara sunulacak.
İzmir Denizlililer Derneği Yönetim Kurulu adına yapılan davette, "Hemşerilerimizle yeni yılda, yeni yönetimle aynı sofrada buluşmak dileğiyle siz değerli Denizlilileri aramızda görmekten mutluluk duyarız." mesajı verildi.

Yeliz Çulha: "Biz hazırız, aynı sofrada görüşmek üzere"
İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Yeliz Çulha, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
26 Aralık’ta yapılacak İzmir Denizlililer buluşması öncesi, hem selam vermek hem de davetimizi iletmek için Denizli ve İzmir’de güzel bir ziyaret turu yaptık.
Zafer Gazoz’dan Yavuz Özdemir’e, Yiğido Dondurma’dan Bülent Pişken’e, Merve Pide’den Emin Bey’e, Torbalı Esnaf ve Zanaatkârlar Odası Başkanı Semih Canbeldek’e, İra Mühendislik’ten Mehmet Çakmakçı’ya ve Akem Okulları Kurucusu Ali Kurt’a misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için teşekkür ederiz.
26 Aralık buluşmasında hep birlikte olmak, Denizli ruhunu İzmir’de yaşatmak ve derneğimizin çatısı altında daha da güçlenmek için herkesi aramızda görmek isteriz.
Biz hazırız, aynı sofrada görüşmek üzere.
26 Aralık Cuma akşamı düzenlenecek organizasyonla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0547 035 20 20 numaralı telefondan dernek yetkililerine ulaşabileceği belirtildi.




