Futbol dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr'daki kariyerine dair dikkat çekici bir transfer iddiasıyla gündeme geldi.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Portekizli efsane, ezeli rakip Al-Hilal'e kiralık olarak transfer olabilir.

Bu beklenmedik hamlenin, gelecek yaz düzenlenecek FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nda Ronaldo’nun forma giymesi amacıyla gerçekleşeceği öne sürülüyor.

Dünya Kulüpler Kupası detayı

Al-Nassr, FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nda yer almazken; Al-Hilal turnuvanın yeni formatında mücadele edecek.

Bu durum, Ronaldo’nun turnuvada sahne almak istemesiyle transferin ihtimaller arasında gösterilmesine neden oluyor.

Göztepe’den tarihi başarı: U 19 takımı Avrupa biletini aldı
Göztepe’den tarihi başarı: U 19 takımı Avrupa biletini aldı
İçeriği Görüntüle

Al-Hilal CEO'su Esteve Calzada, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak iddialara temkinli yaklaştı.

Calzada, "Ronaldo, bizim oyuncumuz değil. Şu an böyle bir şeyi hayal etmek çok zor." ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi 2025'e kadar devam ediyor

Cristiano Ronaldo’nun Al-Nassr ile olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Muhabir: Batuhan Yavuz