AK Parti, en son CHP'den Memleket Partisi'ne geçen ve son olarak oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'yi transfer etmişti. Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçmesi henüz gündemdeki yerini korurken AK Parti'den çok konuşulacak yeni bir transfer daha geldi.

İYİ Parti'den istifa etmesi beklenen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın yarın yapılacak grup toplantısında AK Parti'ye katılacağı, Aydın teşkilatının da grup toplantısına davet edildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a rozetini bizzat takacak. Ayrıca seçim önü AK Parti'nin CHP'den de bazı isimleri transfer edebileceği iddia edildi.

PARTİ TEŞKİLATININ ÇABASI VAR

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise kendisinin detaylı bilgiye sahip olmadığını fakat böyle bir transfer oluyorsa parti teşkilatının çabası ve girişimlerindeki neticesinde gerçekleştiğini söyledi.

NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI DOĞRULADI

Ayrıca AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak da, Belediye Başkanının AK Parti'ye geçeceği iddialarına; 'doğru' yanıtını verdi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen yaptığı açıklamada ''Hayırlısı olsun Aydınımız için. Biz yarın teşkilat olarak grup toplantısına katılacağız. Partimiz büyük bir parti herkese kapımız açık' ifadelerini kullandı..

GAZETECİ ÜMİT ÖZMEN AÇIKLADI

Gazeteci Ümit Özmen Kürşat Engin Özcan ile görüştüğünü sosyal medya hesabından açıkladı. Özcan'ın AK Parti tarafından yapılan teklife 'Evet' dediğini söyleyen Özmen, Başkan Özcan'ın Nazilli'nin AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşması için böyle bir karar aldığını söyledi.