Buca Belediyesi ve belediye iştiraklerini kapsayan yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile ilgili dikkat çeken bir çağrı geldi. Duman’ın tutuklanmasının ardından belediye başkanvekilliği görevine seçilen Hüseyin Benzer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yurttaşlardan cezaevindeki Duman’a mektup göndermelerini istedi.

Benzer’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, yapılan çağrı ilçede geniş yankı uyandırdı.

“Kendisini yalnız hissetmesin”

Başkanvekili Hüseyin Benzer, yaptığı paylaşımda duygusal ifadelere yer verdi.

Benzer, “Ben kardeşimi özledim. Siz de özlediyseniz; kendisine mektup yazın ki orada kendisini yalnız hissetmesin. Bir an önce özgürlüğüne ve bize kavuşması dileğiyle” dedi.

Paylaşımın ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı destek mesajları paylaştı.

Cezaevi adresini paylaştı

Benzer, mektupların doğru adrese ulaştırılması için Görkem Duman’ın bulunduğu cezaevinin açık adres bilgisini de kamuoyuyla paylaştı.

Paylaşımda destek mektuplarının gönderileceği adres şu şekilde yer aldı:

İzmir 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu - Karatekeli Cad. No:10 Kırklar Mevkii Buca / İzmir

Ne olmuştu?

Buca Belediyesi ve belediye iştiraklerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Görkem Duman tutuklanmıştı.

İzmir'de suç örgütlerine yönelik operasyon... 10 kişi tutuklandı!
İzmir'de suç örgütlerine yönelik operasyon... 10 kişi tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

Tutuklama kararının ardından Buca Belediye Meclisi’nde yapılan seçimle Hüseyin Benzer, belediye başkanvekili olarak görevlendirilmişti.

Muhabir: Ege Şenol ÇALIŞKAN