İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 311. ve belediyelere devredilişinin 102. yılı dolayısıyla Konak Kadifekale İtfaiye Grubu’nu ziyaret etti. Ziyarette Tugay’a Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Mutaf, İtfaiye Dairesi Başkanı Yaşar Korkmaz ve şube müdürleri eşlik etti.

Çeşme'de silahlı saldırı: Dilan Polat’ın koruması hayatını kaybetti
Çeşme'de silahlı saldırı: Dilan Polat’ın koruması hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Ön cephede çalışanlara moral ziyareti

Başkan Tugay, itfaiye personeli ile kahvaltı yaparak sohbet etti ve İtfaiye Haftası’nı kutladı. Tugay, “Yangın, kaza ve kurtarma gibi olaylarda vatandaşların yardımına koşuyorsunuz. En zor görevlerde, en ön cephede çalışıyorsunuz. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde birçok felaket önleniyor. Emeğiniz ve mücadeleniz kente değer katıyor. İyi ki varsınız” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Tugay, itfaiye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Personel, Başkan Tugay’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: Bülten