39,2901$% 0.01
44,9209€% 0.2
4.182,62%0,15
6.789,00%-1,03
27.074,00%-1,03
4150541฿%0.03766
Edinilen bilgilere göre, olay Mehmet D. ile kız kardeşi Havva D. (50), eniştesi Abdullah D. (55) ve yeğeni Erhan D. (35) arasında paylaşılamayan bir tarla nedeniyle çıktı. Tarlanın sürülmesi konusundaki anlaşmazlık bir kez daha taraflar arasında tansiyonu yükseltti.
Sözlü tartışmanın kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet D., yanında bulunan av tüfeğiyle yakınlarına ateş etti. Olay yerinde Havva D. ve Abdullah D. hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erhan D. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Saldırının ardından olay yerinden kaçan Mehmet D., jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Katliam sonrası mahallede büyük bir üzüntü ve şok yaşanırken, güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Bir ailenin üç ferdinin yaşamını yitirdiği bu korkunç olay, yalnızca Bartın’da değil tüm Türkiye’de yankı uyandırdı. Demirciler Mahallesi’nde yaşayanlar, yaşanan dramın ardından derin bir üzüntü içine girdi.
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak iddiasına Bakan Ersoy’dan açıklama geldi