Ali Babacan'dan bayraklı teşekkür: 'Kardeşlerim' diyerek paylaştı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrası Türkiye'ye destekte bulunan ülkelere teşekkür mesajı yayımladı. Babacan mesajını, ülke bayraklarının yer aldığı bir görselle paylaştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler büyük yıkıma sebep olurken dünya ülkelerinden Türkiye'ye destek yağdı. Gerek arama-kurtarma çalışmaları gerek depremzedelere destek için pek çok ülke yardım elini Türkiy'ye uzattı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 20 Şubat tarihinde, destek için gelen ülkelere partisi adına teşekkür mesajı yayımlamıştı. O mesajda "6 Şubat depreminin ardından ülkemize gelerek arama-kurtarma çalışmalarına katılan, canla başla çaba gösteren, yardım gönderen dostlarımıza teşekkürler. Thanks Merci Danke Grazie Spas Спасибо ευχαριστώ شكرًا" ifadeleri yer alıyordu.

Ali Babacan, bugün mesajına ekleme yaparak yeni bir teşekkür paylaşımı yaptı. DEVA Partisi lideri Babacan sosyal medya hesabı Twitter'dan deprem sonrası Türkiye'ye destek veren ülkelerin bayraklarının bulunduğu bir görsel paylaşarak "Zor günlerimizde dünyanın dört bir yanından yardım elini uzatan kardeşlerimize minnettarız." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN