Konak Belediyespor U-17 Kızlar Takımı, şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyete imza attı. U-17 Kızlar Gelişim Ligi play-off mücadelesinde İnegöl Turgutalp Spor Kulübü’nü 3-2 mağlup eden ekip, çeyrek finale yükseldi. Karşılaşma boyunca ortaya konan mücadele dikkat çekti.

Ahmed Arif Konak’ta şiirleriyle anıldı
Ahmed Arif Konak’ta şiirleriyle anıldı
İçeriği Görüntüle

Grubunu lider tamamlayan Konak temsilcisi, Kütahya 30 Ağustos Sahası’nda oynanan zorlu karşılaşmada rakibini geçerek yoluna devam etti.

Beş gollü maçta kazanan Konak oldu

Toplam 5 golün atıldığı mücadelede iki takım da etkili bir oyun sergiledi. Ancak maçın sonunda gülen taraf Konak Belediyespor oldu.

Karşılaşma boyunca oyunun temposu düşmezken, son dakikalara kadar heyecan sürdü.

Nur Özülgen hat-trick yaptı

Konak Belediyespor’un galibiyetinde Nur Özülgen öne çıktı. Başarılı oyuncu attığı üç golle takımını sırtladı.

Takımın çeyrek finale yükselmesini sağlayan tüm gollere imza atan Özülgen, maçın yıldızı oldu.

Gözler çeyrek finalde

Konak Belediyespor U-17 Kızlar Takımı, 29 Mart Pazar günü oynanacak çeyrek final mücadelesinde Soma Zafer Spor ve Gençlik ile karşı karşıya gelecek.

Turnuvada yarı final ve final müsabakalarının ardından şampiyon takım belirlenecek.

Muhabir: Esra SEYİRDEN