39,7257$% 0.16
45,8826€% 0.2
4.295,44%0,13
7.049,00%-0,35
28.106,00%-0,36
4103092฿%-1.20753
Bahçetepe’nin kişisel yaşamına dair ortaya çıkan detaylar da dikkat çekti. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hakan Bahçetepe’nin, kira ödememek için halasının Gaziosmanpaşa’daki Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan asansörsüz bir apartman dairesinde kaldığı öğrenildi.
Söz konusu dairenin yer aldığı bina beş katlı ve asansörsüz. Dış cephesindeki sıvaların dökülmüş olması ve binanın genel olarak eski görünümü, basit bir yaşam tarzına işaret ediyor. Bahçetepe’nin halası konuya ilişkin bir açıklama yapmadı ve evin görüntülerinin yayınlanmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.
Etkin pişmanlık yasasından faydalanarak tahliye edilen müteahhit Aktaş, ifadesinde Hakan Bahçetepe’ye 300 bin dolar rüşvet verdiğini ileri sürdü. Aktaş’a göre bu parayı ortağı Gürkan Dölekli temin etti ve Özer Ayık aracılığıyla teslim edildi.
Ancak Bahçetepe’nin avukatı Hasan Şahin, bu iddiaları destekleyecek HTS kayıtlarının bulunmadığını belirterek şunları söyledi:
“İddia edilen tarihte Bahçetepe’ye ait herhangi bir baz kaydı dosyada yer almıyor. Üstelik 14 Kasım 2024 tarihinde İstanbul Valisi Davut Gül ile resmi bir programda yer alıyor. HTS kayıtları ve sosyal medya paylaşımları bu iddiayı çürütüyor.”
Avukat Şahin, Özer Ayık’ın 14 Kasım 2024 tarihinde Kapalıçarşı’dan baz sinyali verdiğini belirttiğini ancak Bahçetepe’ye ait baz verilerinin bu tarihte sistemde yer almadığını ifade etti. Aynı şekilde, iddia edilen diğer tarihlerde de uyuşmazlıkların bulunduğu vurgulandı.
Merkez Bankası ipucunu verdi! İşte memur ve emekliyi temmuzda bekleyen zam