İzmir'in Konak ve Karabağlar ilçelerinde ana boru arızası nedeniyle yaşanan su kesintisinin uzaması üzerine İZSU, her gece saat 23.00’te uygulanan planlı su kesintisinin bu gece yapılmayacağını duyurdu.

İZSU tarafından abonelere gönderilen bilgilendirme mesajında, arıza kaynaklı kesintinin çalışmaların planlanandan uzun sürmesi nedeniyle bugün saat 17.00’ye uzatıldığı belirtildi. Aynı mesajda, bu nedenle gece uygulanması planlanan kesintinin iptal edildiği bildirildi.

Denizli'deki otobüs faciasında hayatını kaybeden anne ve kızı İzmir'de toprağa verildi
Denizli'deki otobüs faciasında hayatını kaybeden anne ve kızı İzmir'de toprağa verildi
İçeriği Görüntüle

Abonelere SMS ile duyuruldu

İZSU’nun abonelere gönderdiği mesajda şu ifadeler yer aldı: “Sayın Abonemiz, mahallenizdeki arıza kaynaklı su kesintisi, çalışmaların planlanandan uzun sürmesi nedeniyle bugün saat 17.00’a uzatılmıştır. Her akşam 23.00’te uygulanan planlı su kesintisi ise bugün uygulanmayacaktır.”

Kesinti arızaya bağlı olarak uzadı

Yetkililer, Konak ve Karabağlar’da ana iletim hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü, suyun ise onarımın tamamlanmasının ardından kademeli olarak verileceğini bildirdi.

Gece kesintisi askıya alındı

Arıza sürecinin uzaması nedeniyle, vatandaşların ek mağduriyet yaşamaması için bu gece planlı olarak uygulanması gereken kesintinin devre dışı bırakıldığı vurgulandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ