İzmir’in Karabağlar ilçesinde mobilyacıların bulunduğu bölgede çıkan yangın, 4 atölye ve 2 depoda etkili oldu. Seyhan Mahallesi’nde henüz bilinmeyen nedenle başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, ekiplerin alandaki çalışmaları sürdü.
Yangın mobilyacıların bulunduğu bölgede çıktı
Yangın, Karabağlar’a bağlı Seyhan Mahallesi’nde mobilyacıların yer aldığı bölgede çıktı. İlk belirlemelere göre alevler kısa sürede çevredeki iş yerlerine sıçradı.
Yangında boya, ebatlama, mermer ve sandalye üretimi yapılan 4 atölye ile 2 mobilya deposu etkilendi. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Çok sayıda ekip sevk edildi
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
Yangının tamamen söndürülmesi ve bölgede güvenliğin sağlanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olay yerinde soğutma ve kontrol çalışmaları devam etti.




