İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), kentte su tasarrufu sağlamak için başlattığı "zorunlu" su kesintilerine devam ediyor. 26 Aralık Cuma günü de birçok ilçede kesinti uygulanacak. İZSU'nun tasarruf amaçlı su kesintileri 23:00 ve 05:00 saatleri arasında uygulanıyor. Ancak, İZSU'dan yapılan duyuruya göre, Karabağlar ve Buca ilçesinde bugün farklı bir durum yaşanacak.
Karabağlar'daki P-11 Pompa İstasyonu'nda yapılacak bakım çalışması nedeniyle, kesintilerin saati değişecek.
İZSU'dan yapılan duyuru şöyle:
"Değerli abonelerimiz, kuraklık ve buna bağlı olarak su kaynaklarındaki azalma nedeniyle; Kurumumuzca yürütülen planlı su kesintileri normal şartlarda 23:00-05:00 saatleri arasında uygulanmaktadır.
Ancak; Karabağlar İlçesi P-11 Pompa İstasyonu'nda yapılacak bakım çalışması nedeniyle 26 Aralık 2025 Cuma gününe mahsus olmak üzere bazı ilçe ve mahallelerimizdeki su kesintisi 2 saat erken başlayacaktır.
Başlama: 26.12.2025 Cuma
Saat: 21.00
Bitiş: 27.12.2025 Cumartesi Saat: 05.00
Etkilenecek yerler
Konak İlçesi; Kılıçreis Mahallesi, Piri Reis Mahallesi, Turgut Reis Mahallesi, Kemal Reis Mahallesi, Çankaya Mahallesi, Göztepe Mahallesi, Altıntaş Mahallesi
Buca İlçesi; Buca İlçesinin Tamamı"





