Çeşme'de silahlı saldırı: Dilan Polat’ın koruması hayatını kaybetti
Çeşme'de silahlı saldırı: Dilan Polat’ın koruması hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

İzmir’de yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta, 6,5 kilometrelik parkurda halk koşusu gerçekleştirildi. Etkinlikte katılımcılar ışıklı aksesuarlar ve kostümlerle koşarak renkli görüntüler oluşturdu.

Izmirde En Uzun Gece Kosusu Duzenlendi 0F9Fb465D3D6

“Işığını al gel” sloganıyla düzenlendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca “ışığını al gel” sloganıyla düzenlenen koşu öncesi katılımcılar, Konak Atatürk Meydanı’nda eğitmenler eşliğinde ısınma hareketleri yaptı.

Izmirde En Uzun Gece Kosusu Duzenlendi 944A9Fe7Fd09

Start 21.12’de verildi

Koşu, Konak Vapur İskelesi önünde saat 21.12’de başladı. Organizasyona 500’e yakın bisikletli ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Sahil boyunca 6,5 kilometrelik etap

Katılımcıların vücutlarına sardıkları ışıklar, kostümler ve ışıklı şapkalarla parkurda yer aldığı görüldü. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca uzanan 6,5 kilometrelik koşu, İnciraltı Kent Ormanı’ndaki Engelliler Parkı’nda sona erdi.

Izmirde En Uzun Gece Kosusu Duzenlendi 4Bd20C9Dd44E

Katılımcılara anı madalyası

Programın ardından koşuya katılanlara anı madalyası takdim edildi.

Kaynak: AA