Kemalpaşa'da ticari gayrimenkul piyasası hareketli günlerini sürdürüyor. Özellikle gelişen bölgelerdeki iş yerleri, yatırımcıların ve işletme sahiplerinin radarında. İcra daireleri tarafından satışa çıkarılan mülkler, piyasa rayiçlerine göre daha uygun başlangıç fiyatları sunabildiği için alıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ulucak'taki bu son ilan da bölgedeki ticari potansiyeli değerlendirmek isteyenler için yeni bir seçenek oluşturdu. İhale takvimi ve taşınmazın özellikleri netleşti.
Satışa sunulan dükkânın konumu, eklentileri ve belirlenen muhammen bedeli belli oldu...

ULUCAK'TA ZEMİN KAT DÜKKÂN VE DEPO
Kemalpaşa İcra Dairesi tarafından hazırlanan dosyada taşınmazın detayları yer aldı. Satışa konu mülk, Ulucak İstiklal Mahallesi (adres kaydı Ulucak Cumhuriyet Mahallesi) sınırlarında bulunuyor.
392 ada ve 8 parsel numaralı arazideki binanın zemin katında yer alan dükkân, 4 numaralı bağımsız bölüm olarak kayıtlı. 70 metrekare kullanım alanına sahip olan iş yerinin ayrıca bodrum katta 70 metrekarelik bir eklenti deposu bulunuyor. Depoya apartman merdiveninden ulaşılıyor.
KÖŞE PARSELDE, MERKEZİ KONUMDA
Bilirkişi raporunda taşınmazın konumu öne çıkarıldı. Dükkân, 9122 ve 9081 sokaklarına cepheli köşe parselde yer alıyor. Ulucak İzmir Caddesi'ne 100 metre, İzmir-İstanbul Otoyolu'na ise 500 metre mesafede.
Bina yaklaşık 8-9 yıllık yeni bir yapı. Doğalgaz ve asansör sistemi mevcut. Dükkânın içi seramik kaplı, mutfak ve WC alanları hazır durumda. Halihazırda ofis olarak kullanılıyor.
DEĞERİ 5 MİLYON TL'YE YAKIN
İş yeri için belirlenen kıymet takdiri 4 milyon 987 bin 500 TL oldu. Satış işleminde uygulanacak KDV oranı yüzde 20 olarak açıklandı.
İHALE ŞUBAT AYINDA GERÇEKLEŞECEK
Satış takvimi 2026 yılının ikinci ayına göre planlandı. Birinci açık artırma 3 Şubat 2026 tarihinde saat 14.12'de başlayacak ve 10 Şubat'ta sona erecek.
İlk turda satış gerçekleşmezse ikinci ihale mart ayında yapılacak. İkinci artırma 3 Mart 2026'da başlayıp 10 Mart 2026'da tamamlanacak. Teklifler esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden verilecek.
İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAMANIZ GEREK!




