Çağatay Güç 'görevden alma' iddialarına yanıt verdi
Çağatay Güç 'görevden alma' iddialarına yanıt verdi
İçeriği Görüntüle

Konak ilçesine bağlı Kılıç Reis Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin güvenliği için gece denetimleri artırıldı. Hatay Karakolu Amiri Başkomiser Vedat Bozdoğan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen uygulamada, mahalledeki cadde, meydan, park, bahçe ve umuma açık alanlar tek tek kontrol edildi. Özellikle şüpheli şahıslar durdurularak kimlik kontrolleri yapıldı.

Mahallede yaşayan vatandaşlar, denetimlerden memnuniyet duyduklarını dile getirirken, bu uygulamaların gece saatlerinde daha yoğun şekilde devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

İzmir Konak'ta Gece Denetimleri Artıyor Kılıç Reis Mahallesi’nde Emniyetten Huzur Turu (1)

Emniyetten huzur ve güven mesaisi

Yapılan açıklamada, bu tür kontrollerin yalnızca geçici değil, düzenli aralıklarla sürdürüleceği vurgulandı. Özellikle gece saatlerinde Konak genelinde uygulamaların artırılması hedefleniyor. Mahallede son zamanlarda sıkça gündeme gelen asayiş sorunlarına karşı yerel emniyet güçleri daha görünür ve aktif bir tavır sergiliyor.

Muhtardan teşekkür mesajı

Kılıç Reis Mahallesi Muhtarı Filiz Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla mahalleye yönelik denetim faaliyetlerine destek veren emniyet yetkililerine teşekkür etti. Özellikle İhsan Alyanak ve Sarmaşık parklarında yürütülen yoğun güvenlik çalışmalarına dikkat çeken Sezer, “Mahallemiz adına Konak Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Balıkçıoğlu’na ve Hatay Karakolu Amiri Sn. Vedat Bozdoğan’a teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Muhtar Sezer, denetimlerin artmasının özellikle gençler ve aileler için moral verici olduğunu belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ