Olay, Manavkuyu Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre, hasta ziyareti için hastaneye gelen 34 yaşındaki M.C., burada 23 yaşındaki N.K. ve 22 yaşındaki S.K. ile karşılaştı. Aralarında daha önceden var olan iş gerilimi, kısa sürede hararetli bir tartışmaya dönüştü.
Yaralının sağlık durumu iyi
Tartışma sırasında kontrolden çıkan taraflar, bıçakların konuştuğu bir kavgaya tutuştu. Kavgada M.C., bacaklarından bıçakla yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan M.C., ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Şüpheliler yakalandı
Olay yerinden kaçan N.K. ve S.K., polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede yakalandı. Üzerlerinde suç aleti olan bıçakla birlikte gözaltına alınan iki şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.




