DOLAR

40,0688$% 0.06

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

46,9572% -0.1

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.277,16%0,26

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.965,00%0,11

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.778,00%0,13

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4458355฿%2.2386

Created with Highcharts 8.2.2
a

İsrail karıştı: Netenyahu görevden alınıyor mu?

İsrail'de Netenyahu karşıtı protestolar devam ederken Yüksek Mahkeme, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun görevden alınması için sunulan dilekçeyi değerlendirmek üzere kabul etti. Dilekçede, Netanyahu’nun Yüksek Mahkeme ile yaptığı 'çıkar çatışması anlaşmasını' ihlal ettiği savunuluyor.

İsrail Yüksek Mahkemesi, “çıkar çatışması anlaşmasının ihlali” gerekçe gösterilerek Netanyahu’nun başbakanlıktan alınmasının talep edildiği bir dilekçeyi değerlendirmek üzere oturum düzenleyeceğini duyurdu. Yargıç Ruth Ronnen, talebin bir yargı heyeti tarafından yakın zamanda incelenmesine karar verdi. Söz konusu heyetin ne zaman toplanacağı ise bildirilmedi.

Hükümetin tartışmalı yargı düzenlemesine karşı çıkan, aralarında eski Genelkurmay Başkanı Dan Halutz’un da bulunduğu “Demokratik Siper” adlı bir grup aktivist tarafından sunulan dilekçede, Netanyahu’nun Yüksek Mahkeme ile yaptığı “çıkar çatışması anlaşmasını” ihlal ettiği savunuluyor.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Joe Biden'dan Putin'i kızdıracak sözler: Savaşı çoktan kaybetti

HIZLI YORUM YAP