DOLAR

39,2451$% 0.35

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,5457% -0.12

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.172,63%0,02

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.777,00%-0,06

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.021,00%-0,08

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4143384฿%-2.15926

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Asayiş
  • İfadesi şok etti! Batman'da 7 yaşındaki kızını eşine acı çektirmek için öldürdüğünü itiraf etti

İfadesi şok etti! Batman'da 7 yaşındaki kızını eşine acı çektirmek için öldürdüğünü itiraf etti

Batman'da 7 yaşındaki Adara ortadan kaybolmuştu. Adara'nın babası Ömer Faruk Arslan, eşi kendisine boşanma davası açtığı için 7 yaşındaki küçük kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Ömer Faruk Arslan ifadesiyle herkesi şok etti!

Batman’ın Beşevler Mahallesi 1306’ncı Sokak’ta bulunan halasına ait kömürlükte, 7 yaşındaki Adara Arslan’ın cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi.

Elinde fotoğrafla yalvardı

Olay yeri inceleme ekipleri kömürlükte inceleme yaparken, güvenlik şeridine gelen bir kadın elinde fotoğrafı göstererek, ‘Çocuk bu değil mi? Ne olur bir kere göreyim. Allah peygamber aşkına bir kere göreyim. Götürmeden bakayım. Öpeyim onu bir kez. Hasret kalacağım bir ömür boyu. Ne olur bir kere öpeyim o mosmor ellerini. Ne olur ben de gideyim ambulansla.’ diyerek gözyaşı döktü.

672924985cb56 batmanda 7 yas%CC%A7%C4%B1ndaki adara

Polisin şüpheli olarak aradığı Adara’nın babası Ömer Faruk Arslan, Diyarbakır’da, İstanbul’a hareket halindeki otobüste yakalanıp gözaltına alındı.

Küçük kızın cansız bedeni, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ömer Faruk Arslan’ın emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili olarak bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Eşi M.A.’nın yaklaşık 4 ay önce akrabası da olan Ömer Faruk Arslan’a boşanma davası açtığı ve Batman’a ailesinin yanına geldiği belirlendi. Kente gelen Ömer Faruk Arslan’ın, eşinin yakınlarıyla kavga ettiği tespit edildi.

Pazar günü babasına teslim edildi

Bu olayın ardından İstanbul’a giden Ömer Faruk Arslan’ın yaklaşık 2 hafta önce tekrar Batman’a gelip, ablasının yanında kalmaya başladığı, kızını görmek istediğini ve yakınlarından aracı olmalarını istediği saptandı.

672924994a211 batmanda adara

Akrabaları aracılığıyla Adara’nın, pazar günü babasına teslim edildiği belirlendi.

Emniyetteki sorgusunda Ömer Faruk Arslan, pazar günü kızıyla gezdikten sonra saat 23.00 sıralarında ablasının evinin yanındaki kömürlüğe götürdüğünü, burada boşanma aşamasındaki eşi M.A.’ya acı çektirmek için kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Arslan’ın yüzündeki çiziklerin de Adara’nın kendisine direnirken oluştuğu saptandı.

İstanbul’a gidecekti

Ömer Faruk Arslan’ın 29 Ocak günü otobüs firmasını arayıp, bir gün sonra saat 12.00’de İstanbul’a gidecek otobüs için rezervasyon yaptırdığı ortaya çıktı.

Arslan, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mine Kocadağ cinayeti katil kim? Mithat Kocadağ canlı yayında itiraf etti

HIZLI YORUM YAP