DOLAR

36,0671$% 0.15

EURO

37,2869% 0.03

GRAM ALTIN

3.331,26%0,71

ÇEYREK ALTIN

5.500,00%1,02

TAM ALTIN

21.932,00%1,03

BİTCOİN

3491333฿%0.14916

a
  • Dijital Gaste
  • Asayiş
  • Bomba kulis! 12 belediye başkanı ve 4 milletvekili AK Parti’ye katılacak

Bomba kulis! 12 belediye başkanı ve 4 milletvekili AK Parti’ye katılacak

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı'nın partiden istifa etmesi, AK Parti'ye geçiş iddialarını yeniden alevlendirdi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun da AK Parti’ye döneceği yönündeki iddiaların yankıları sürerken, siyasette dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşanıyor.

İddialara Göre 12 Belediye Başkanı ve 4 Milletvekili Daha AK Parti’ye Geçecek

Türkiye Gazetesi’nin kulis haberine göre, Nedim Yamalı’nın yanı sıra Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci’nin de AKP’ye katılması bekleniyor. Ayrıca, Gelecek Partisi’nden 12 belediye başkanı ve 4 milletvekilinin daha AKP’ye geçeceği iddia ediliyor.

İYİ Partili İsimler de AK Parti’ye Geçecek Mi?

Kulislerde konuşulan bir diğer önemli gelişme ise bazı İYİ Partili isimlerin AKP’ye katılma ihtimali. Görüşmelerin sürdüğü ve önümüzdeki günlerde bu konuda resmi açıklamaların yapılabileceği ifade ediliyor.

Katılım Töreni AK Parti Grup Toplantısı’nda Mı Yapılacak?

AKP’ye katılması beklenen isimlere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozetinin takılacağı belirtiliyor. Rozet töreninin, bugün yapılacak AKP Grup Toplantısı’nda ya da şubat ayında gerçekleştirilecek büyük kongrede düzenlenmesi planlanıyor.

Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi’nin Geleceği

Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye dönüp dönmeyeceği konusu halen belirsizliğini korurken, Gelecek Partisi’nde yaşanan bu istifalar ve olası geçişler, partinin siyasi geleceğiyle ilgili soru işaretlerini artırıyor.

Türkiye siyasetinde yaşanan bu gelişmeler, siyasi dengeleri etkileyecek nitelikte. AKP’ye geçecek isimlerin yanı sıra, muhalefet partilerinde yaşanabilecek yeni hareketlilik, önümüzdeki süreçte siyaset gündeminin önemli bir parçası olacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Asgari ücret açıklandı ödemeler değişti! İşsizlik maaşı, BES ödemesi, GSS primi…

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.