DOLAR

38,8720$% 0.02

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,5390% 0.3

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.019,00%0,46

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.700,00%0,06

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.715,00%0,20

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4001090฿%-0.48579

Created with Highcharts 8.2.2
a

Elazığ'da kan donduran olay: Ambulansta tekrar vurdu!

Elazığ'da meydana gelen son silahlı saldırı olayı sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. İki grup arasında çıkan silahlı çatışma, bir ambulans içinde kan dondurucu bir cinayete dönüştü.

Elazığ‘ın Doğukent Mahallesi Onbaşı Sokak’ta başlayan bir tartışma ile başlayan olay hızla silahlı bir kavgaya dönüştü, silahlar peş peşe ateşlendi. Bu çatışmada toplamda 3 kişi yaralandı.

Çatışmanın haber verilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılardan birinin acil bir şekilde kalp masajına ihtiyaç duyduğunu tespit ederek, yaralıyı ambulansa aldılar.

Ancak olayın en üzücü tarafı, ambulans içinde kalp masajı yapılırken, bir saldırganın sağlık görevlilerinin gözleri önünde yaralıya yeniden ateş etmesiydi. Yaşanan korkunç anlar sonucunda, ambulans içindeki yaralı hayatını kaybetti. Diğer yaralı ise hemen Fethi Sekin Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Şok eden cinayete dair soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dava için şehir dışına çıktı! Cenaze arabasıyla evine döndü

HIZLI YORUM YAP