Erdoğan’ı Esenboğa Havalimanı’ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Hakkı Susmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin ve diğer yetkililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti.

Zirvede konuşma yapacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ve ABD Başkanı Donald Trump’ın daveti üzerine zirveye katılacağını belirtti.

Onur Akın, Kemal Kılıçdaroğlu'na rest çekti: "Şarkılarımı kullanmamanızı ve kaldırmanızı istiyorum"
Onur Akın, Kemal Kılıçdaroğlu'na rest çekti: "Şarkılarımı kullanmamanızı ve kaldırmanızı istiyorum"
İçeriği Görüntüle

Duran, Erdoğan’ın zirvede Gazze’de varılan ateşkes mutabakatına ilişkin bir konuşma yapmasının beklendiğini, ayrıca katılımcı ülke liderleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirmesinin planlandığını ifade etti.

Misir Zirve

Kaynak: İHA