Yangın, Çeşme ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi’nde bulunan Toskana Konakları sitesindeki bir villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm yapıyı sardı. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı ve koordineli çalışması sayesinde alevler kontrol altına alındı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, villa kullanılamaz hale geldi.

Yangınn

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de soğutma çalışmalarını sabah saatlerine kadar sürdürdü.

Alaçatı’nın tarihi dokusu için yeni rehber devrede: Görsel kirliliğe karşı ortak estetik adımı
Alaçatı’nın tarihi dokusu için yeni rehber devrede: Görsel kirliliğe karşı ortak estetik adımı
İçeriği Görüntüle

Yangının kesin çıkış nedeninin, olay yeri inceleme ekiplerinin hazırlayacağı raporun ardından netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: İHA