Aracını 3 kişinin üzerine süren şahsın çarpış anları büyük panik yaşattı. Olayda 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Velayet davası sonrası husumet yeniden alevlendi
Edinilen bilgilere göre, Bilecik ve Eskişehir’de yaşayan ve aralarında daha önce husumet bulunan iki aile, “velayet davası” için Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki Adliye Ek Hizmet Binası’na geldi.
Dava sonrası taraflar arasında gerginlik büyüdü. İddiaya göre, Bilecik’te ikamet eden aile, karşı tarafa ait araca sopayla zarar verdi.
Aracını kalabalığın üzerine sürdü
Olayı gören sürücü E.F., yanında bulunan R.U. ile birlikte aracına zarar veren kişileri bulmak için adliye çevresinde dolaşmaya başladı.
Bu sırada Y.Z., V.M. ve Y.M.’yi gören E.F., sinirlerine hakim olamayarak aracını şahısların üzerine sürdü. Şahıslar kaçarak son anda kurtuldu. Araç, hızla ilerleyerek istinat duvarına çarparak durdu.
Olayın ardından iki grup arasında sopalı kavga çıktı. Kavgada E.F., R.U., V.M. ve Y.M. çeşitli yerlerinden yaralandı.

4 yaralı hastaneye kaldırıldı, polis inceleme başlattı
Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Polis ekipleri adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavga anının cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayıldı.




