DOLAR

39,6763$% 0.12

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

46,1718% 0.33

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.273,99%-0,39

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

7.006,00%-0,51

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.942,00%-0,50

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4161010฿%3.67235

Created with Highcharts 8.2.2
a

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi

Beykoz Belediyesi'nde yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 18 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında ‘ihaleye fesat karıştırma’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım’ suçlamaları yöneltiliyor.

Beykoz Belediyesi’nde Soruşturma Süreci

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk soruşturması çerçevesinde, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in de aralarında olduğu 22 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında: 4 şüpheli hakkında “ihaleye fesat karıştırma”, 17 şüpheli hakkında ise “ihaleye fesat karıştırma” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım” suçlamaları bulunuyor.

Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildiler

Gözaltındaki 22 şüpheliden 18’i tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer şüphelilerin ifade işlemleri ise devam ediyor. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sağlık kontrolünden geçirildi. Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi. Belediye binasında yapılan aramalarda, birçok evrak delil olarak toplandı.

Belediye Binasında Arama Yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında:

  • Beykoz Belediye binası sabah saatlerinde polis bariyerleriyle çevrildi.
  • Belediye içerisindeki bazı evraklara el konuldu ve torbalarla emniyete götürüldü.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet Bahçeli Ahmet Türk’ü de aramış! ”Bunlar pazarlık konusu değil, atılması gereken adımlar”

HIZLI YORUM YAP