39,2235$% -0.13
44,9013€% -0.06
4.188,62%-0,22
6.847,00%-0,16
27.302,00%-0,19
4308476฿%0.95853
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugün kaleme aldığı “Erdoğan’ın uyarısı ne oldu” başlıklı köşe yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı. Yazısının, “Vefasızlar, ahlaksızlar” başlıklı bölümünde “CHP Genel Başkanı olduğu dönemde Kemal Kılıçdaroğlu’nu en çok eleştiren gazetecilerden biriydim. Ama Kılıçdaroğlu’na yapılan hakaretler kanıma dokundu.” ifadelerini kullanan Selvi, “Bir ara Kılıçdaroğlu’na linç kampanyası başlatmışlardı. CHP genel başkan yardımcılarından “Yüzüne tükürürler” diyenler çıkmıştı. Kılıçdaroğlu, “Çalanların yüzüne tükürürler. Ben çalmadım” diye okkalı bir cevap verdi. Kılıçdaroğlu’nu eleştirebilirsiniz ama çalmadı, çırpmadı. Dürüst adamdı.” sözlerini sarf etti.
Köşe yazısının devamında, “CHP’nin şaibeli kurultayı hakkında yargı süreci devam ederken Nevşin Mengü, Kılıçdaroğlu’nun mahkemeye gidip ‘kayyum gibi atanmam, kurultay dosyası kapanmıştır’ demesinin beklediği yönünde bir çağrı yaptı.” söyleminde bulunan Selvi, “Bunun üzerine Kılıçdaroğlu düşmanları yeniden harekete geçti.” ifadelerini kullandı.
Selvi, “Emrah Gülsunar ahlaksızca ikinci yüzüne tükürürler taarruzu başlattı Ayıptır, günahtır. Kılıçdaroğlu, CHP’nin 13 yıl genel başkanlığını yaptı. İnsanda biraz İNSANLIK olur.” ifadeleriyle Kılıçdaroğlu’na gelen tepkileri eleştirdi.
İBB soruşturmasında yeni gelişme! ‘Etkin pişmanlık kapsamında’ ifade veren Seyfi Beyaz tahliye edildi