1 Mart'ta yayına başlayan Sözcü TV'de Genel Yayın Yönetmeni ve Genel Müdür Yılmaz Özdil'in ayrılığı şok etkisi oluşturmuştu. Yılmaz Özdil, CHP'nin aleyhine kampanya başlattığını savunmuştu.

Yılmaz Özdil, bugün yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aradığını söyledi. Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz Özdil, konuşmalarını anlatacak bir TV kanalına sahip olmadığını söyledi.

Yılmaz Özdil'in Twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

'Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu lütfedip telefon etti, Chp ve medya üzerine konuştuk, kendisine yürekten teşekkür ederim, neler konuştuğumuzu şu anda anlatacak bir televizyon ekranına sahip değilim, bir gün anlatabilme imkanım olduğunda cümleten anlatırım'

NE OLMUŞTU

Yılmaz Özdil, Sözcü TV'deki görevinden uzaklaştırılması için CHP yönetiminin aleyhine kampanya başlattığını söylemişti. Özdil, '' Meral Akşener masayı dağıttı diyenler akçeli gazetecilerdir' dediğim için, CHP yönetiminin adını kullanarak benim aleyhime linç kampanyası başlatanlar, ne diyecekler şimdi?' ifadelerini kullanmıştı.