DOLAR

36,6753$% 0.09

EURO

40,0531% 0.19

GRAM ALTIN

3.515,47%-0,04

ÇEYREK ALTIN

5.753,00%-0,05

TAM ALTIN

22.942,00%-0,06

BİTCOİN

3078394฿%2.00434

a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Ünlü anket şirketi sahibinin Devlet Bahçeli'ye skandal teklifi ortaya çıktı!

Ünlü anket şirketi sahibinin Devlet Bahçeli'ye skandal teklifi ortaya çıktı!

Hukukçu Metehan Özkan, katıldığı canlı yayında, MHP Genel Merkezi'nde şahit olduğu bir olayı anlattı. Özkan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli ve ünlü bir anket şirketi sahibi arasında geçtiğini belirttiği anısı dinleyenleri şok etti.

tv100’de yayınlanan  Kübra Par’la Farklı Açılar programında anket sonuçları ile seçim sonuçları arasındaki tezatlık masaya yatırıldı. Programa konuk olan hukukçu Metehan Özkan ise anket şirketlerinin işleyişine dair şok eden bir anısını paylaştı. 

Programda konuşan Özkan, ünlü bir anket şirketi sahibinin Devlet Bahçeli‘ye teklifini ve sonrasında yaşananları anlattı.

Bir seçim öncesi MHP Genel Merkezi’nde şahit olduğu hayret verici olayı hukukçu Özkan şöyle anlattı:

“Bir seçim öncesi MHP Genel Merkezi’ne, özel kaleminde oturuyorum. Hepinizin tanıdığı ve öyle ekranlarda böyle anlı şanlı böyle parlak kravatlarına takıp çıkan bir anketçi var. Seçime de az bir süre var.

Siyasi partileri geziyor anladığım kadarıyla. Yeni anketçilerden de değil, hepinizin tanıdığı bir isim. Geldi dedi ki ‘Devlet Bahçeli’yle görüşmek istiyorum.’ Devlet Bey’in de prensipleri var; anketçilerle görüşmez, seçime yakın adaylarla görüşmez, yabancı misyon temsilcileriyle görüşmez. Sizin de dediğiniz gibi bir duruşu var, anketçiyle neden görüşsün?

Devlet Bey anketçiyle görüşmedi, anket şirketi sahibi de otururken dedi ki ‘Bir maddi menfaat karşılığında puanları ve iki üç puanı arttırırım.’ Tabii sert bir tepkiyle karşılaştı özel kalemde. Böyle bir şeyi nasıl teklif ediyorsun diye.

Bu olaydan iki üç gün sonra o kişinin anket şirketinin yaptığı ankette Milliyetçi Hareket Partisi’nin iki üç puan düşük gösterdi. Ben bizzat oturduğu yerde, ofisinde anket hazırlayan kişileri biliyorum. Masa başında. Ama bunlara rağbet ediyoruz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aydemir Akbaş, cinsel içerikli filmlerin nasıl çekildiğini anlattı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.