DOLAR

38,8044$% -0.09

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,0005% 0.29

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.121,43%0,31

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.784,00%0,04

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.050,00%0,04

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4141377฿%2.11493

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Ümit Özdağ Suriye'deki seçim kutlamalarını paylaştı! 'Adamlar sevinmesin de kim sevinsin?'

Ümit Özdağ Suriye'deki seçim kutlamalarını paylaştı! 'Adamlar sevinmesin de kim sevinsin?'

Türkiye'deki seçimlerin sonuçlanmasının ardından 13. cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan oldu. Pek çok Arap ülkesinin Türkiye'deki seçim sonuçlarını kutlaması tepki çekmişti. Ümit Özdağ Suriye'deki kutlamaları paylaştı.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Seçim kutlamaları Erdoğan seçmenleri tarafından yapılırken Türkiye’de yapılan kutlamalarda Suriyelilerin de yer alması dikkat çekmişti. Katar ve Suriye dahil pek çok Arap ülkesinde de Erdoğan’ın kazanması kutlanıyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Suriye’deki seçim kutlamalarının görüntüsünü paylaştı. 

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

ADAMLAR SEVİNMESİN DE KİM SEVİNSİN

“Suriye’nin kuzeyinde Azez’de sevinç gösterileri yapılıyor. Neden? Çünkü Türk halkı Suriye’nin kuzeyinde yaşayan milyonlarca kişinin ilaç, sağlık, eğitim, gıda giderlerini karşılamaya devam edecek. Maaşları biz ödeyeceğiz. Adamlar sevinmesin de kim sevinsin?”

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Airfryer ve robot süpürgeler hakkında yeni karar Resmi Gazete'de

HIZLI YORUM YAP