DOLAR

39,7257$% 0.16

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

45,8826% 0.2

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.295,44%0,13

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

7.049,00%-0,35

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

28.106,00%-0,36

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4064057฿%-1.31281

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Spor
  • Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Galatasaray veya Avrupa'ya transfer olabileceğini söyledi

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Galatasaray veya Avrupa'ya transfer olabileceğini söyledi

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Galatasaray veya Avrupa'dan teklif aldığını ve kulübün kabul edeceği bir teklif olması durumunda transferin gerçekleşebileceğini belirtti. Uğurcan, kulübün menfaatini düşündüğünü ve Trabzonsporlu olduğunu vurgulayarak, kulübün kararının kendisi için önemli olduğunu ifade etti.

Trabzon Spor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Galatasaray veya Avrupa’ya transfer olabileceğini söyledi. Çakır, kulübün kabul edeceği teklif olursa işin değişebileceğini belirtti.

“KULÜBÜMÜZ NE DERSE O OLUR”

Yayıncı kuruluşa konuşan Çakır, “Avrupa’dan teklifler aldığım dönemler oldu, bana teklifin geldiği ama benim yönetime götürmediğim teklifler bile oldu. Çok şey yazılıyor ama ben kulübümün menfaatini düşünüyorum. Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa… Kulübümüz ne derse o olur”  ifadelerini kullandı. 

TAKIMIN GÖZBEBEĞİ

Bordo-mavili formayla toplamda 212 maça çıkan Uğurcan, söz konusu mücadelelerde 256 gol yerken 59 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan'a saldırı anının görüntüsü ortaya çıktı

HIZLI YORUM YAP