DOLAR

39,9987$% 0.34

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

46,9900% 0

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.252,97%-0,49

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.923,00%-0,07

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.604,00%-0,08

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4331763฿%0.23981

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Temel Karamollaoğlu'ndan Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Temel Karamollaoğlu'ndan Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, TBMM Genel Kurulunda fenalaşarak hastaneye kaldırılan partisinin Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Karamollaoğlu, "Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci henüz yerinde değil, inşallah o da yerine gelir." dedi.

Dün TBMM Genel Kurulunda fenalaşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, hastanede tedavi altına alınmıştı. Heyetle Bilkent Şehir Hastanesi’ne gelen Karamollaoğlu, Bitmez’in sağlık durumu hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi aldı.

Dünden Bugüne Değişen Bir Şey Yok

Karamollaoğlu, hastane başhekimiyle görüştüğünü belirterek, şu ifadelerde bulundu;

“Başhekim bey, arkadaşlarıyla bir konsültasyonda bulundu. Biraz önce de bize bilgi verdiler. Buna göre dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci henüz yerinde değil, inşallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettikleri gibi bundan sonra da aynı desteği devam ettirecekler. Bekleyip göreceğiz, inşallah ümit ederiz ki hem doktorlarımızın müdahalesi hem de dualarla Hasan Bey kardeşimiz normal hayatına dönecek bir noktaya gelir. Temennimiz ve duamız bundan ibaret. Şu anda dünden bugüne bir değişikliğin olmadığı ifade edildi.”

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Taburcu edilen Halil Umut Meler'den ilk açıklama: Hakemliği bırakacak mı?

HIZLI YORUM YAP