DOLAR

39,2288$% -0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,7651% 0.11

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.179,39%0,07

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.794,00%-1,22

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.086,00%-1,24

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4201607฿%1.34186

Created with Highcharts 8.2.2
a

TDP'li Hüseyin Akgün: EYT tamam sırada staj mağdurları var

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, emeklilikte yaşa takılanların artık haklarına kavuştuğunu ifade ederek, staj mağdurlarının da sorunlarının çözülmesine kadar mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan EYT’nin hayırlı olması temennisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yıllardır bu konuda mücadele veren Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Gönül Baran’a ve emeği geçen herkese teşekkür eden Akgün, emekçilerin yıllardır sabırsızlıkla beklediği haklarına kavuştuğunu ifade etti.

2 milyon 250 bin kişinin emeklilik hakkına kavuştuğunu vurgulayan Akgün, ‘ Bu konuda emekçilerin haklarına kavuşması için bizlerde siyasilere olarak üzerimize düşeni yaptık. Emekçilerimiz haklarını alana kadar yanlarında olduk. Ancak henüz mücadelemiz bitmedi. Staj ve çırak mağdurları için mücadelemiz devam edecek. Onların sesi ve sözü olacağız. Her yerde onları temsil edeceğiz.’ dedi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHPli Nazım Demir milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

HIZLI YORUM YAP