Türkiye'yi sarsan 7.5 şiddetindeki Kahramanmaraş depreminin ülkemizde yankıları sürerken dehşete düşüren bir iddia ortaya atıldı. Beyrut'taki patlama, koronavirüs salgını, Donald Trump'ın ABD Başkanı olması gibi yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle bilinen Simpsonlar çizgi dizisi Kahramanmaraş depremini tahmin etti mi? Gelin birlikte inceleyelim...

Simpsons Kahramanmaraş Bölümü Gündem Oldu!

Simpsonlar çizgi dizisi, Kahramanmaraş'taki depreme de vurgu yaptığı iddia edildi. Yayınlanmış bölümünde Simpsonlar'da Kahramanmaraş'a giden yardım dolu Türk gemisi ile depreme vurgu yapıldığı söyleniyor. Sosyal medyada paylaşılan Simpsonlar videosunda da, çizgi dizinin depremi önceden tahmin ettiği iddia edildi.

Simpsonlarda Kahramanmaraş depreminden bahsedilmiyor Paylaşımdaki video, Simpsonların 16.sezon Mobile Homer isimli 13.bölümünden alınmış. Dizide, Bart ve Lisa Simpson araçlarıyla giderken bir kaza anında gemiye düşüyorlar.

Bölümün 18.47'inci dakikasından itibaren geminin Türk bayraklı olduğu görülebiliyor. Ancak bölümün herhangi bir kısmında deprem olduğu ya da olacağı ve oraya yardım ulaştırıldığından bahsedilmiyor.

Dizinin sonunda da İstanbul'la ilgili bir şarkı söyleniyor. Türkiye'de ve dünyada meydana gelen hemen her önemli olay sonrası Simpsonların olayları bildiği yorumları yapılıyor. Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, geçmişte Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlanmasıyla ve koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü.