Şahan Gökbakar'dan Kerem Kınık'a çağrı: İstifa etmek için güzel bir gün!

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar geçtiğimiz günlerde Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile sosyal medya hesabından tartışmıştı. Gökbakar bugün yine sosyal medya hesabından Kerem Kınık'a bir çağrıda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde ağır hasara neden olan depremde çadır sattıkları ortaya çıkmasının ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık son günlerde gündem düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu Şahan Gökbakar ile Kerem Kınık sosyal medya hesabından göndermeler yaparak tartıştı. Gökbakar bugün sosyal medya hesabından Kerem Kınık'a yeni bir çağrı geldi.

İşte Gökbakar'ın o paylaşımı.

BUGÜN İSTİFA ETMEK İÇİN GÜZEL BİR GÜN

Bugün hava güneşli, istifa etmek için çok güzel bir gün Kerem Bey. AFET ANINDA ÇADIR SATAN BİR KIZILAY YARATTIĞINIZ IÇIN, ÖZÜR DİLEYİP ISTIFA EDIN. Haydi Kerem bey.Bir beyaz sayfa isteyin arkadaşlardan ve yazın. "Sağlık sorunlarım sebebiyle veya milletvekili olmak için affımı..."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN