14 Ocak'ta TV100'den gazeteci Uğur Dündar'ın CHP liderini konuk ettiği programda Kemal Kılıçdaroğlu konuşurken SADAT reklamının çıkmasıyla ortalık karıştı. Kılıçdaroğlu, bunun bir tehdit olduğunu belirterek, SADAT'a 'Aklınızı alırım' demişti.

Kanal yönetimi, olayın reklam departmanından kaynaklı 'hata' olduğunu belirtse de SADAT CEO'su Melih Tanrıverdi bunun 'Kılıçdaroğlu'na atılmış bir gol' olduğunu savunmuştu. Tanrıverdi ayrıca Cüneyt Özdemir'in YouTube pargramına katılarak, reklam talebinin kanaldan geldiğini iddia etti.

Bunun üzerine TV100'den yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, 'Melih Tanrıverdi alçakça iftiralarına devam ediyor. SADAT adlı tartışmaların odağındaki şirketin sahibi Melih Tanrıverdi tv100'e kurduğu komplonun geri tepmesi üzerine yeni iftiralara yöneldi' dendi.

Talebin reklam ajansı aracılığıyla geldiğinin belirtildiği açıklamanın devamında şunlar kaydedildi: 'Tanrıverdi'nin bu alçaklığa varan açıklamalarına karşı savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş ve ayrıca da dava açılmıştır.'