DOLAR

38,8257$% -0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,0755% 0.46

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.127,93%0,49

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.789,00%0,34

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.070,00%0,32

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4249355฿%3.8852

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı: O ilde 6 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı: O ilde 6 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bolu'da meydana gelen depremin ardından canlı yayına bağlanarak açıklamalar yaptı. Ercan, 6,4 büyüklüğünde bir deprem beklendiğini söyledi.

AFAD’ın açıklamasına göre Bolu’da saat 13.55’te 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından canlı yayına bağlanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yaptığı açıklamalar ile herkesi korkuttu.

Bolu’nun bağlı olduğu fayın kırılmasını beklediklerini dile getiren Ercan, ‘Deprem sırası Doğu’ya doğru kayarsa, Bolu’nun bulunduğu kesim yeni bir deprem üretirse eğer bu sürpriz olmaz. Düzce depreminin üretmediği bir deprem açığı vardır. Bununda 5-6 büyüklüğünde bir deprem üretmesini bekliyorum.’ dedi.

6,4’LÜK BİR DEPREM OLABİLİR

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye’nin diken üstünde olduğunu anımsatan Ercan, Bolu’da gerçekleşen 4,8 büyüklüğündeki depremin o bölgede bir gerginlik biriktirmekte olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Bolu’daki depremin yıkıcı olmadığını sözlerine ekleyen Ercan; şöyle devam etti:

‘Bolu 6,4’lük bir depreme gebedir. Ama elimizde her an olabilir diye bilimsel bir bilgi yok.’

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TDP Lideri Mustafa Sarıgül: 'Deprem Bakanlığı kurulmalı'

HIZLI YORUM YAP