Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de vatandaşlara domatesin kilosunun kaç para olduğunu sordu. 'Çok pahalı alamıyoruz' cevabını alan Özdağ, parti stantında bulunan iki kasa domatesi kilosu 1 TL'den vatandaşa sattı. Özdağ, 'Herkes sıraya girsin bu domates bitene kadar kilosu 1 TL'den vereceğiz. Eğer domatesi, soğanı, patatesi her şeyi ucuza yemek istiyorsanız seçimlerde Zafer Partisi'ne oy verin' dedi. Kalabalık içerisinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi çalışanı polis memurunun video çekimi yaptığını fark eden Ümit Özdağ, 'Ooo Süleyman da burada, Süleyman merhaba. Herkes hangi Süleyman diye soruyor, Süleyman Soylu. Bak o kırmızı kameralı olan Süleyman Soylu' diyerek güldü.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için bugün Denizli'ye geldi.

DOMATESİ 1 TL'DEN SATTI 'UCUZA YEMEK İSTİYORSANIZ OY VERİN' DEDİ

Kent merkezinde esnaf ziyareti yapan Özdağ, Zafer Partisi'nin standının başına geçerek farklı bir propaganda yaptı. Vatandaşlara seslenen Ümit Özdağ, önce vatandaşlara domatesin kilosunun kaç TL olduğunu sordu. 'Çok pahalı alamıyoruz' cevabını alan Özdağ, stant içinde bulunan 2 kasa domatesi kilosu 1 TL'den vatandaşa sattı. Özdağ, 'Herkes sıraya girsin bu domates bitene kadar kilosu 1 TL'den vereceğiz. Eğer domatesi, soğanı, patatesi her şeyi ucuza yemek istiyorsanız seçimlerde Zafer Partisi'ne oy verin. 13 milyon sığınmacı bu ülkeden gittiğinde soframızdaki her şey daha ucuz olacak. Hayat daha ucuz olacak' dedi. Özdağ'ın 1 TL'den sattığı 2 kasa domates 3 dakika içerisinde tükendi.

POLİS KAMERASINA GÜLÜMSEDİ: 'OOO SÜLEYMAN DA BURADA'

Domatesleri vatandaşa dağıttığı sırada kalabalık içerisinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi çalışanı polis memurunun video çekimi yaptığını fark eden Ümit Özdağ, 'Ooo Süleyman da burada, Süleyman merhaba. Herkes hangi Süleyman diye soruyor, Süleyman Soylu. Bak o kırmızı kameralı olan Süleyman Soylu' diyerek güldü.