39,7186$% 0.15
46,2466€% 0.29
4.280,39%-0,24
7.010,00%-0,30
27.955,00%-0,28
4182913฿%4.47068
Olay, Maltepe’nin Esenkent Mahallesi’nde bulunan bir lojistik firmasında sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, firmada özel güvenlik olarak çalışan İ.K., işveren Fehmi Karcı’nın odasına gizlice bir dinleme ve görüntü alma cihazı yerleştirdi. Patronunun odasında şüpheli bir cihaz bulan Karcı, yaptığı araştırmalar sonucu bu cihazın İ.K. tarafından yerleştirildiğini tespit etti.
Durumu netleştiren Fehmi Karcı, İ.K.’yı odasına çağırarak yaptığının kabul edilemez olduğunu belirtti ve kendisini işten çıkaracağını söyledi. Patronunun sözleri karşısında sinirlenen güvenlik görevlisi, tehditler savurarak Karcı’yı öldüreceğini söyledi ve hızla iş yerinden ayrıldı. Şikayet üzerine harekete geçen Fehmi Karcı, polis ekiplerini arayarak yaşananları bildirdi.
Polis ekipleri olay yerine ulaşıp Karcı’nın ifadesini alırken, bir süre sonra silahla geri dönen İ.K., hızla patronunun odasına yöneldi. Olası bir saldırıyı engellemek isteyen polisler ve Fehmi Karcı, kapıyı kapatarak güvenlik önlemi aldı. Ancak kapının açılmaması üzerine İ.K., tabancasını çıkararak kapıya doğru yaklaşık 10 el ateş etti.
Silah sesleri üzerine olay yerine takviye polis ekipleri, özel harekat polisleri ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süren arbedenin ardından saldırgan, polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olay sırasında iş yerinin camlarına kurşun isabet ederken, herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.
Polis, olayla ilgili detaylı soruşturmasını sürdürüyor.
Flash Haber sahibi Erkan Kork’a tutuklama talebi: 30 şüpheli ile mahkemeye sevk edildi