Magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in Samar Dadgar ile evlendiği iddiası sosyal medyayı salladı. Evlilik haberleri sonrası Özcan Deniz hayranları Samar Dadgar'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki Samar Dadgar kimdir, nereli? Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar kaç yaşında? Samar Dadgar ne iş yapıyor? İşte Özcan Deniz ile Samar Dadgar hakkında merak edilenler..

Samar Dadgar geçtiğimiz Ocak ayında Özcan Deniz'den evlilik teklifi almış ve yüzüğünü sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmemişti. Özcan Deniz ve İranlı sevgilisi Samar Dadgar, bir süre önce Kapadokya'ya ön balayına gitmişlerdi. Dadgar, Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen alışveriş şenliği TOG Bazar'da stant açtı. Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar ile evlendiği iddia edildi.

Samar Dadgar Kimdir?

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar 1994 senesinin Ocak ayında İran'da doğmuştur. Samar Dadgar eğitim hayatını yaşadığı ülke olan İran'da başlamıştır. Dadgar ilerleyen dönemlerde ailesiyle birlikte yurt dışına taşınma kararı almıştır. Eğitimini de Avrupa'da devam ettirmiştir.

Samar Dadgar nereli, Mesleği Ne?

Ünlü güzelin, bir çok kaynaktan alınan bilgilere göre; moda üzerine yüksek lisansı bulunmaktadır. Samar Dadgar alanında oldukça başarılı bir modacıdır.

Özcan Deniz Samar Dodgar'a aşkını böyle ilan etti

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu modacı sevgilisine olan aşkını bu sözlerle ilan etmişti;

Tam 'kaybettim' dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, Baharsın, Denizsin, Kumsalsın...Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın...İyi ki de 'inatsın',sabırsın. Onca 'yok'luğa sahiplerin arasında nadide bir 'VAR'SIN..