DOLAR

39,0256$% 0.19

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,5560% 0.51

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.186,21%-0,41

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.835,00%0,59

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.248,00%0,55

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4267582฿%1.93313

Created with Highcharts 8.2.2
a

Nihat Hatipoğlu milletvekili adayı olacak iddiası!

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü görevinden 4 yılın ardından ayrıldığını duyurdu. 'Yaş itibarıyla sınıra geldim' diyen Hatipoğlu'nun görevi bırakması, 'Milletvekilliği için aday adayı mı olacak?' sorusunu akıllara getirdi.

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Twitter hesabından dikkat çeken bir veda mesajı yayımladı. Hatipoğlu, 4 yıldır yürüttüğü Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN VEDA MESAJI

Hatipoğlu, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı: ‘Dostlar. 4 yıl önce Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesine Kurucu Rektör olarak atanmıştım. Bu sürede Kuruluşu tamamlayıp 3000 öğrenciye ulaştık. İslami ilimler ve Tıp Fakültesi başta olmak üzere birçok programı başlattık. Bugün itibarıyla görevim sona erdi. Teşekkür ederim.

‘DÖRT YILI DOLDURDUM’

Bilindiği gibi Rektörlük görevi 4 yıldır. Dört yılı doldurdum. Yaş itibarıyla da sınıra geldim. Güçlü, heyecanlı ve dinamik bir üniversite devrettim. Yerime gelen arkadaşıma da başarılar dilerim Dini tebliğimiz son nefese kadar devam edecek inşaallah. Yeter ki Allah razı olsun’

MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN Mİ İSTİFA ETTİ?

Nihat Hatipoğlu’nun istifası akıllarda şüphe uyandırdı. Hatipoğlu’nun, ‘Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiği’ sorusu akıllara geldi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Acı bilanço açıklandı! Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı…

HIZLI YORUM YAP