DOLAR

36,2073$% 0.28

EURO

37,8360% -0.16

GRAM ALTIN

3.408,58%0,29

ÇEYREK ALTIN

5.625,00%0,19

TAM ALTIN

22.433,00%0,20

BİTCOİN

3500992฿%0.19769

a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Nevşin Mengü'den tepki çeken açıklama: Sokak köpeği durduk yere saldırmaz!

Nevşin Mengü'den tepki çeken açıklama: Sokak köpeği durduk yere saldırmaz!

Sokak hayvanlarına ilişkin tartışmalar devam ederken gazeteci Nevşin Mengü'nün 'Kerli ferli koca adamsınız köpekten korkmak nedir şu devirde. Köpekle anlaşmanın bir yolu var. Sokak köpeği durduk yere saldırmaz' sözleri tepkiye yol açtı.

Köpeklerin sahiplendirilmesi için belli bir süre verilmesi, bu sürenin sonunda sahiplendirilmeyen hayvanların uyutulması önerisinin gündeme gelmesinin ardından tartışmalar yeniden alevlendi.

Sokak köpeklerinin ‘uyutulmasına’ ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Nevşin Mengü konuyu bu kez konuğu olduğu Mirgün Cabas’ın YouTube yayınına taşıdı.

Mengü tepkisini “Kerli ferli koca adamsınız köpekten korkmak nedir şu devirde. Köpekle anlaşmanın bir yolu var. Sokak köpeği durduk yere saldırmaz. Koşmayacaksın, bağırarak koşarsan hayvan da korktuğu için bağırarak senin peşinden koşar. Bu tarz bilgiler okullarda öğretilebilir.” sözleriyle dile getirdi. 


Nevşin Mengü'den Erdoğan'ı kızdıracak 'Sokak Hayvanları' çıkışı

Nevşin Mengü'den Erdoğan'ı kızdıracak 'Sokak Hayvanları' çıkışı


YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara geçti! Ayhan Bora Kaplan ''Korkuyo

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.