DOLAR

38,8949$% 0.36

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,4533% -0.25

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.999,77%-0,80

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.654,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.535,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4028614฿%0.80224

Created with Highcharts 8.2.2
a

Muharrem İnce'nin dansı partide istifaya sebep oldu

Genel başkanlığını Muharrem İnce'nin yaptığı Memleket Partisi'nin kurucularından olan Mustafa Kemal Çiçek, parti üyeliğinden istifa etti. Çiçek, istifasını sosyal medya hesabında 'Memleket Partisinden istifa açıklamamdır.' diyerek duyururken İnce'nin dans etmesini de eleştirdi.

Muharrem İnce’nin avukatı Mustafa Kemal Çiçek, kurucusu olduğu Memleket Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

Mustafa Kemal Çiçek, yaptığı açıklamada istifa sebeplerinden birini, Muharrem İnce’nin depreme rağmen dans etmesi olarak açıklayarak ‘Nihayetinde kaybettiğimiz onbinlerce canımızın kırkı dahi çıkmadan, Genel Başkanı dahil örgütleri ile dans eden ve millet olmanın temel unsuru olan ACIDA dahi birliktelik sergilemekten uzak hale getirilmiş bir yapılanmada bulunmanın ve çabalamanın gereksiz olduğuna inanıyorum.’ olarak açıkladı.

Muharrem İnce’yi tek adam olmakla suçlayan Çiçek, ‘İlerleyen süreçte esas olan genel başkanın kendi ikbali menfaatleri olacaktır. Bulunduğum dönem içerisinde Memleket Partisinin tek adamını herhalde tek cümle ile özetlemek gerekirse Doğru şeyleri söyleyen yanlış insan ve kendisinin düşmanının Yyine kendisi olduğudur.’ dedi.

‘Deprem bölgesine siyasi şov yapmak adına ışık hızı ile giderek ayakta bir cami kalmamasına rağmen binlerce vatandaşımızın son vecibelerinin ifası için din görevlilerinin tüm ülkeden bölgeye gittiği ortadayken; burada neden sela veriliyor, buraya neden İmam gönderiliyor, devlet yok, çorba yok diyerek toplumsal barışa tecavüz eden açıklamalara devam edilmiştir.’ ifadelerini kullanan Çiçek’in sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklama şöyle:

6728faecdc0a9 muharem ince16728faed4442f muharrem%20inca2

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gazeteci Fatih Portakal'dan seçim anketi: Kılıçdaroğlu rakiplerini ezdi geçti!

HIZLI YORUM YAP