Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde felaket yaşandı. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bin 310.. Deprem bölgelerine yeterli yardımların gitmemesi konusunda eleştiriler devam ederken son olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce flaş açıklamalar yaptı.

FOX TV yayınına bağlanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce deprem bölgelerindeki izlenimlerini anlattı. Dün Kahramanmaraş merkezde bulunan Muharrem İnce Haydar Aliyev Bulvarı'nda bir binanın enkazından görüntü paylaşmıştı. İnce, depremin 17. gününde henüz tek bir ekibin bile uğramadığı binaların olduğunu dile getirmişti. Muharrem İnce, paylaşımına, 'Kahramanmaraş Haydar Aliyev Bulvarı'ndayım. Bugün depremin 17. günü ve hala tek bir ekibin bile uğramadığı binalar var. İnsanlarımız ölüme terk edilmiş. Ciğerim yanıyor' açıklaması yapmıştı.

BUGÜN ELBİSTAN'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Depremin 18. gününde Elbistan'da bulunduğunu söyleyen Muharrem İnce FOX TV canlı yayınına bağlanarak 'Depremin 18. gününde Elbistan'dayım. Buradaki durum içler acısı. Kimisi kepçe bekliyor kepçe bulamıyor. Diğeri gece enkaz kaldırmayın diyor. Bu insanlarımız Türkiye'de oldukları için öldü. Devlet hiç bir yere yetişemiyorsa beceriksiz demektir ' açıklaması yaptı.