Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tv100 kanalında Uğur Dündar'ın konuğu oldu.

Cumhurbaşkanı adayı olduğu 2018 seçimleri hakkında soruları cevaplayan Memleket Partisi lideri samimi itiraflarda bulundu.

Uğur Dündar'ın 'Dünya televizyon tarihinde bu kadar kalabalık bir kitle önünde yapılan tek haber programıydı, orada rekorlar kırdık. Doğrusunu isterseniz sizi arayıp davet ettiğimde o görüntü gözümün önüne geliyor. Ben o görüntü ile karşılaştığımda 'Ya bu iş oldu galiba' diye düşünmüştüm hatta sizinle de seçimden 2 gün önce bir konuşma yapmıştık, siz bana 'Abi bu iş bitti' demiştiniz. Niçin bitmedi?' sorusu üzerine İnce, 'Şimdi bitecek.' yanıtını verdi.

ADAM KAZANDI DEMİŞTİ

Açıklamasına devam eden İnce, 'Adam 20 senedir kazanıyor zaten takılınan tek şey oysa. Ben mi kazandırdım 20 sene?' dedi.

Uğur Dündar'ın 'O mesajı çektiğinize pişman mısınız?' sorsunu sormasının üzerine ise 'Tabiki de ben bir insanım, benim de hatalarım var. Ben de hatalarımdan ders çıkartıyorum. O benim bir hatamdı. Ne yapayım tek hatam bu olsun. 10 kere seçim kaybetmedim bir kere seçim kaybettim. Pişmanım, insanım ben etten kemikten yaratılmış bir insanım.' diyerek bir itirafta bulundu.